1. PRISER
Samtliga priser är exklusive moms (25%).

2. FRAKT
Fast pris på 89:- frakt tillkommer.
Fri frakt när du handlar över 699:-.

3. LEVERANS
Vi skickar våra varor med leveranser DHL.

3.1 LEVERANSTID:
Normal leveranstid för varor är cirka 3-5 dagar.
Ifall varan blir försenad har du som kund rätten att häva köpet utan kostnad.

3.2 FELLEVERANS:
Vid fellevererad vara ska du kontakta oss på info@trakoket.se för snabbast service, dock senast inom de 14 dagar som du som kund har bytes- och returrätt. Läs mer under fliken

ÅNGERRÄTT.
Vid mottagande av vara, kontrollera direkt att varan inte är defekt av leveransen. Om så är fallet prata direkt med bolaget som levererat varan genom deras kundservice.
Är varan defekt av andra orsaker kontaka oss omedelbart på info@trakoket.se

Gör enligt följande:
Kontakta oss så att vi direkt kan beställa den rätta/nya varan.
Skicka tillbaka varan, adressen hittar du på hemsidan.
När vi fått varan skickar vi omgående den rätta varan till dig och återbetalar dig för utlägget av returfrakten till det konto som du anger vid kontakt.

3.3 UTEBLIVEN LEVERANS
Vid utebliven leverans maila till info@trakoket.se.

4. ÅNGERRÄTT
Är du inte nöjd med något du beställt har du 14 dagars bytes- och returrätt efter det att du mottagit varan.
Varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning.
Originalförpackningen ska vara hel och oskadad annars gäller inte returrätten.
Skriv, klistra eller tejpa inte på varans originalemballage. Vid retur av en vara som ser använd ut nekas öppet köp.
Var vänlig ta kontakt med oss på info@trakoket.se innan du returnerar varan.
Du bekostar själv returportot. Retur får ej ske som postförskott.
Spara ditt inlämningskvitto – tänk på att Du ansvarar för returförsändelsen. Träköket åtar sig inget ansvar för transportskador till följd av dålig emballering vid retur.

5. BYTESRÄTT
Om en beställd vara inte passar din smak och du önskar byta till en annan produkt så går det utmärkt att kontakta oss för att byta till en annan vara. För bytesrätt gäller samma villkor som för ångerrätt. Vid utskick av byte debiteras kunden kostnader för frakt.
Om en vara är felaktig eller felexpedierad står vi för både retur- och ersättningsfrakten.

Gör enligt följande:
Kontakta oss så lägger vi undan den nya varan åt dig. Om du inte gör detta finns det risk att den tar slut innan vi hinner registrera bytet. .
Skicka tillbaka varan Adressen hittar du på hemsidan. Du bekostar själv returportot.
När vi fått varan och godkänt bytet skickar vi den nya varan till dig. Om den nya varan är dyrare betalar du mellanskillnaden till oss i förskott. Har du valt att betala med faktura men inte har hunnit betala fakturan än kan vi skicka en ny faktura med det nya beloppet. Har du betalt med kort så måste du betala mellanskillnaden till vårt konto i förskott. Om den nya varan är billigare så återbetalar vi mellanskillnaden till dig.

6. ÅTERBETALNING
När vi fått en vara i retur och konstaterat att returen uppfyller premisserna för en återbetalning enligt detta avtal betalar vi tillbaka pengarna inom 30 dagar. Har varan som returneras köpts med kort sker återbetalning till det kort som användes vid betalning av varan.
Vi följer konsumentköplagen och lämnar 1 års garanti på alla våra produkter. Denna garanti gäller inte vid vanvård eller onormal användning av varan och/eller olyckshändelse efter det att du har fått varan.
Om någon vara är skadad när du öppnar paketet skall du göra en reklamation till oss, därefter ersätter vi dig på lämpligt sätt, antingen genom en ny likvärdig vara eller pengarna tillbaka.
Ta kontakt med oss på info@trakoket.se och ange att det gäller en reklamation i ämnesraden på mailet så hjälper vi dig att skicka tillbaka produkten på bästa sätt. Den trasiga eller felexpedierade varan skall returneras inom 2 veckor. Ny vara skickas kostnadsfritt till dig. Om varan tagit slut eller du ångrat köpet så återbetalar vi dig för den felaktiga varan samt den eventuella frakten tillbaka senast inom 30 dagar, om reklamationen är godkänd.
Alla erbjudanden gäller så långt lagret räcker om ej annat anges.
Vid eventuell tvist följer vi alltid Allmänna reklamationsnämndens (ARN) beslut.

7. HANTERING AV KUNDUPPGIFTER
Vi sprider aldrig dina personuppgifter till tredje part, men kan använda dem för våra egna nyhetsbrev.
Du som kund har dock alltid rätt att avböja dig sådana utskick och borttagning ur vår databas om du så önskar.

8. ALLMÄNT
Träköket förbehåller sig rätten till ändring av samtlig information, inklusive men ej begränsad till, priser, tekniska specifikationer och produkterbjudanden utan föregående avisering. Härigenom publicerade fakta- och prisuppgifter, dokument, grafik mm kan innehålla tekniska och/eller grafiska och typografiska fel.
Träköket friskriver sig från allt ansvar vad gäller varje sådan information såväl som annan refererad information och/eller dokument inom eller länkad till denna hemsida. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, t ex då vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss.
Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.